Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرانی، مدیر عامل مجتمع تولیدی پارس موکت در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت : مجتمع تولیدی پارس موکت با ۷۰ هزار متر مربع سالن حدود ۵۰ سال است که انواع موکت و فرش تولید می کند .

ايرانى افزود : در چند سال گذشته به دلیل مشکلات مالی و نبود نقدینگی میزان تولید در اين واحد توليدى کاهش یافت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدير عامل اين مجتمع توليدى با اشاره به این که با کمک های مالی از طرف بانک ها و راه اندزی مجدد خطوط موفق شدیم تولید و میزان اشتغال را افزایش دهیم گفت : در سال جاری انواع موکت و گلیم ، فرش و چمن مصنوعی را موفق شديم با کیفیت خوب تولید و علاوه بر تامین نیاز داخل به کشوهای همسایه صادر کنیم ‌‌.

ایرانی با بیان این که در مجتمع تولیدی پارس موکت از صفر تا صد تولید انجام می شود گفت :ماده اولیه محصولات تولیدی الیافی است که از مواد ضایعات و قوطی های پلاستیکی تامین می شود .

او افزود : ضایعات پلاستیکی در این مجتمع با ضد عفونی حرارت لازم را دیده و تبدیل به پرک شده و در واحدی با تجهیزات لازم به الیاف تبدیل می شود .

ایرانی گفت : در حال حاضر از دو سوم ظرفیت کارخانه استفاده می شود و اگر ضایعات از سوی مدیران شهری به درستی مدیریت شود و به سهولت در اختیار کارخانه ها قرار گیرد به راحتی می توان تولید و اشتغال را در این مجتمع افزایش داد.

انتهاى پيام /خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق تولید جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۶۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد

به گزارش خبرنگار مهر، از حدود ۳ ماه پیش حواشی پیرامون تحویل خودروی پژو پارس (موعد زمستان ۱۴۰۱) شکل گرفت و روز به روز هم به این حواشی افزوده می‌شود؛ ماجرا از آنجایی شروع شد که به دلیل عدم انطباق این خودرو با استانداردهای ۸۵ گانه قرار شد که تولید پژو پارس متوقف شود و پس از اعتراضات اعلام شد که صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۲ تولید خواهد شد.

با این حال چند روز پیش سخنگوی تعزیرات حکومتی اعلام کرد که بنا به دستور رئیس جمهور مقرر شده تولید این خودرو در سال جاری نیز ادامه یابد. بر همین مبنا هم شرکت ایران خودرو با اعلام قیمت جدید برای پژو پارس، اقدام به ارسال فراخوان به متقاضیان کرد.

ارسال فراخوان با قیمت‌های جدید کافی بود تا متقاضیان با صدای بلندتری اعتراض و مقابل نهادهای ذی نفع از جمله شورای رقابت تجمع کنند.

با توجه به حجم بالای اعتراضات شورای رقابت امروز هشتم اردیبهشت ماه شورای رقابت در ششصد و پنجاه و ششمین جلسه خود به بررسی مسائل پیرامون عرضه پژو پارس م ی پردازد. در این جلسه نمایندگان وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد و همچنین مدیر عامل ایران خودرو حضور خواهند داشت‌.

کد خبر 6090106 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • بخشی از رونق تولید با خرید کالای ایرانی محقق می‌شود