Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران همت پور تهیه‌کننده، ناشر و آهنگساز در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های خود بیان کرد: به تازگی موفق به تولید یک تک آهنگ با محوریت امام زمان (عج) و مفهوم انتظار شدم که در وقت زمان بندی شده پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در این تک آهنگ که با آهنگسازی بنده صورت گرفته، مهدی استخر شاعر و مالک رستگاری به عنوان خواننده حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اثر در قالب یک کوارتت کلاسیک ایرانی در ژانر موسیقی ایرانی تولید می‌شود که به اعتقاد من یکی از متفاوت‌ترین کارهایی که در این حوزه انجام داده‌ام.

همت‌پور افزود: این در حالی است پیرو تولید این اثر که در وقت زمان بندی شده منتشر خواهد شد، تصمیم دارم در صورت فراهم آمدن امکانات آلبومی را تولید کنم که در حوزه‌های آیینی و دینی قرار خواهد گرفت. آنچه در این مجموعه روی آن تمرکز ویژه‌ای دارم تلاش برای تولید یک اثر فاخر و غیر تکراری است که اصلاً دوست ندارم رنگ و بوی سفارش به خود بگیرد زیرا در تولید چنین کارهایی باید مراقبت احوالات درونی مان باشیم که تولید اثر به سمت و سوی سفارشی بودن و سفارشی شدن نرود حتی اگر مشمول حمایت شود.

این آهنگساز در بخش دیگری از صحبت‌های خود از تولید یک آلبوم دیگر در ژانر موسیقی اصیل ایرانی خبر داد و گفت: «کوی جانان» عنوان یکی از تازه‌ترین آلبوم‌هایی است که به تازگی مجوز اشعار اثر را دریافت کردیم و به زودی با اشعاری از فیض کاشانی، عطار و وحشی بافقی و هنرمندی رضا کریمی در فضای عارفانه مبتنی بر تنبورنوازی در دسترس شنوندگان قرار می‌گیرد.

همت پور افزود: قطعه دیگری هم از من برای انتشار آماده شده که در حال و هوای عید سعید غدیر است. این اثر پیش از این توسط خوانندگانی چون مهرداد کاظمی و چنگیزحبیبیان تولید شده بود و این بار تصمیم داریم در قالبی باز تنظیم شده آن را به مخاطبان ارائه دهیم.

کد خبر 5262460 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: موسیقی ایرانی امام زمان حضرت مهدی عج فیلم کوتاه جشنواره فیلم کن سریال ایرانی تئاتر ایران موسیقی ایرانی سازمان صداوسیما آلبوم موسیقی اصغر فرهادی حوزه هنری ویروس کرونا حمیدرضا صدر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اداره کل هنرهای نمایشی سالن سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۸۶۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد

رییس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از ثبت ۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی گز اصفهان خبر داد. - اخبار استانها -

حسین طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از ثبت هفتم اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته به پاس بزرگداشت مالکیت فکری مردم اصفهان بر تولید گز و چند قرن تلاش مردم این دیار برای حفظ این محصول سنتی، روز هفتم اردیبهشت ماه به نام روز جهانی گز اصفهان نام‌گذاری شد.

وی افزود: همچنین در دو سال گذشته با تلاش پیشکسوتان صنعت گز و همراهی دکتر طغیانی موفق شدیم که گز، سوهان عسلی، لوز و شیرینی کرکی را در فهرست عناصر ناملموس ملی به نام اصفهان ثبت کنیم.

رئیس جمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان تصریح کرد: پیش از این پولک و نبات هم به نام اصفهان ثبت شده بود و می‌توان گفت که اصفهان تنوع بی‌نظیری از انواع شیرینی‌های سنتی دارد و در این راستا تلاش کردیم تا محصولات سنتی را به عنوان عناصر هویتی شهر اصفهان به ثبت برسانیم و در قدم بعدی به دنبال توسعه این محصولات هویتی هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به معرفی قدمت گز پرداخته و گفت: گز مهم‌ترین شیرینی سنتی اصفهان است که قدمت آن به دوران صفویه بر می‌گردد و در طول 500 سال گذشته توسط مردم اصفهان حفظ و توسعه پیدا کرده است. همچنین مدارک و مستندات  بسیاری از جمله سفرنامه پولاک اتریشی و مورخان ایرانی دال بر مالکیت فکری و معنوی مردم اصفهان بر این محصول است.

طاهری اصفهان را بزرگترین تولید کننده گز در جهان دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای جهان نام گز با اصفهان عجین شده و گز اصفهان شهرت جهانی دارد.

«شیرینی سنتی لوز » به لیست عناصر ناملموس ملی پیوست

وی در پاسخ به این پرسش که گز ابتدا چگونه تولید می‌شد، گفت: گز ابتدا به شیوه سنتی توسط قنادان اصفهانی تولید می‌شد و در آن زمان برند گز معنای خاصی نداشت. در ادامه تولید گز در شش دری‌های قدیمی اصفهان ادامه یافت و در گذر زمان برندهای گز برای صادرات این محصول شکل گرفت که ظاهرا گز شکرشکن اصفهان، قدیمی‌ترین برند گز است که به هندوستان نیز صادر می‌شد.طاهری افزود: در سالیان اخیر شاهد رشد چشم‌گیری در شکل‌گیری واحدهای تولید گز در اصفهان بوده‌ایم و امیدواریم‌ که این هنر- صنعت به رشد و پویایی خود ادامه دهد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • زمان بازگشت به جنوب خط استوا
  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • ساترا رقیب است یا شریک تولیدات تصویری؟/ ۷۰۰ تقاضا در انتظار مجوز
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم