Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@04:59:05 GMT

بهترین خواننده‎های ایرانی در سال‎های اخیر

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۳۵۱۰

 

موسیقی یکی از رقابتی ترین بازارها در جهان است. بعضی از هنرمندان یک شبه به شهرت زیادی می رسند اما خیلی سریع هم از جایگاه خود کنار خواهند رفت. اما برخی از خوانندگان توانسته‌اند سال‌ها و برخی حتی دهه‌ها در کانون توجه باقی بمانند. بدیهی است که آنها خواننده های بزرگی هستند، اما آیا این پایان کار است؟ خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توانایی حفظ نگرش مثبت و ساختن مداوم آهنگ های جدید و خوب چیزی است که برای معروف شدن لازم است.

در این لیست از خوانندگانی که بهترین آهنگ های جدید را منتشر کرده اند نام خواهیم برد، تعدادی ستاره در حال ظهور و برخی کهنه کارها را در این لیست حضور دارند. برای آشنا شدن با این نام ها با ما همراه باشید.

 

محسن چاوشی

محسن چاوشی در هشتمین روز از ماه مرداد سال 1358 در خرمشهر زاده شد. یکی از ویژگی های جالب این هنرمند این است که چندین بار سبک خود را در حیطه ی موسیقی تغییر داده است.

اولین آهنگ محسن چاوشی از  سال 1400 به این سو با نام اسدالله منتشر شد. پس از این آهنگ، دو آهنگ جدید از او در سریال خسوف منتشر شد. این آهنگ ها "کجا بودی" و "باب دلمی" نام داشتند که همچون سایر آهنگ های این خواننده با سابقه و موفق، با استقبال علاقه مندان رو به رو شدند. آهنگ ماهی کنار رود نیز دیگر آهنگ چاوشی تا اینجای سال به شمار می رود.

 

مهدی یراحی

مهدی یراحی از آن دسته خواننده هایی است که فعالیت خود را با شرکت در مسابقات قرآنی آغاز کرد. او بعد از مدتی متوجه شد که چه علاقه فراوانی به آهنگ موجود در چینش کلمات دارد و به این ترتیب وارد حیطه موسیقی شد.

او همچون چاوشی در خوزستان متولد شده. اولین آهنگ او در سال 1400 در مرداد ماه و با نام اهواک به زبان فارسی و عربی منتشر شد. دیگر آهنگ او که با جنجال هایی نیز همراه بود، آهنگ وداع بعد از رفتن نام دارد که محتوای آن باعث فشاری شدن تعدادی از افراد شده و لینک های دانلود آن به درخواست کمیته فلترینگ از برخی از سایت ها حذف شد.

رضا بهرام

به نظر می رسد این روزها آهنگ های رضا بهرام بیش از هر خواننده ی دیگری در ایران شنیده می شود. این هنرمند که در اولین ماه از سال 1370 در یزد متولد شده است، در رشته مدیریت مالی تحصیل کرد و بعد از مدتی به سمت فوتبال کشیده شد. اما این روزها به صورت حرفه ای در زمینه موسیقی کار می کند.

زمانی آهنگ های رضا بهرام به شدت شنیده شد که در سال 1396 به صورت همخوان با آرش و مسیح در آهنگ گلی شرکت کرد. نخستین قطعه مستقل او که به شدت شنیده شد، عشق بگو نام داشت که در نهایت منجر به معروف شدن این هنرمند شد. آثار او در سایت های ایرانی زیادی مانند سایت بیپ موزیک موجود است و می توانید آن ها را دانلود کنید.

 

 

منبع: فردا

کلیدواژه: ایران جهان عشق موسیقی یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.

 چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را  به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آنها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باندهای خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد. و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • تداوم مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • ادامه مداخله جویی واشنگتن؛ کاخ سفید خواستار آزادی خواننده رپ ایرانی شد
  • تمرین ویژه جلالی برای ارسال‌ پاس‌گلهای بیشتر! (عکس)
  • علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • خلاصه بازی آلومینیوم و پرسپولیس؛ بدون شک بهترین بازی سال‌های اخیر ایران + ویدئو
  • (عکس‌) علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • (تصویر) وقتی علی دایی خواننده شد!
  • ببینید/ بدرقه حاجیان با نوای «چاوشی‌خوانی»